30 Eylül 2011 Cuma

Prada Candy


Prada nin yeni cikan parfümü Candy , karamel ve vanilya kokuyor , bu tarz kokulari sevenler icin ideal.Ben pek begenmedim, bana göre prada icin gereksiz bir parfüm olmus, kokusu kalici degil, The Body Shop un vanilyali spreyi bile bundan cok daha kalici ve güzel kokuyor,merak edenler icin yazdim.

28 Eylül 2011 Çarşamba

Sac Bakim Ürünleri


Sevgili Ceren saclarim icin neler kullandigimi sormus, dönüsümlü olarak John Frieda nin sampuan,sac kremi , günlük saci besleyici spreyini ve yogun nemlendirici sac maskesini bir de eger volum vermek istiyorsam luxurious volume spreyini kullaniyorum.Peki tavsiye edermiyim, evet ederim kesinlikle cok memnunum .Yaz sonu günes ve denizden yipranan saclar icinde Kerastase sampuan ve sac kremini kullaniyorum,öneririm.

LV & Burberry

Gecen haftaki Amsterdam ve Frankfurt gezimden sonra bu sezon aldiklarimi yavas yavas gösterelim,klasiklerden baslayalim,ablam dolabimda klasik parcalarin bulunmasini istedi,bende tercihimi o yönde kullandim.pembeye olan düskünlügüm kisin yaklasmasi sebebiyle yerini kirmiziya birakti,bu kis favori rengim kirmizi ve yesil,Frankfurt ganimeti LV vernis alma canta;

Amsterdam en sevdigim sehir , cok seviyorum orda alisverisi , ayakkabi magazalarini, ve tabii ki " de Bijenkorf "u ,Paris te ki Galeries Lafayette kadar büyük degil ama olsun aradiginiz herseyi bulabiliyorsunuz,Amsterdam dan Burberry gömlek aldim,dergileri karistirirken gömlegin üstüne gömlek kombinini cok sevdim.



26 Eylül 2011 Pazartesi

Son kitaplar




Son aldigim kitaplar , askim new york, summer and the city ve miranda Kerr in kendine deger ver kitabi,detaya gececek olursak askim new york cok güzel bir dizüstü edebiyati, su an okuyorum ve cok sevdim,kitap arkasi yazisi:
Kesin olan bir şey var.
Angela Clark dünyanın en muhteşem şehrine aşık oldu.
Yanına buruşuk bir nedime elbisesi, bir çift Louboutin ve pasaportunu alan Angela, sadakatsiz erkek arkadaşından kaçmak için kendini ilk uçağa attı. İstikamet New York, ileri!
Sevimli bir otel odasına yerleşen Angela, yeni en iyi arkadaşı Jenny sayesinde New York stiline büründü ve uyku nedir bilmeyen bu şehre hızlı bir giriş yaptı. Ve Angela, ne olduğunu anlayamadan kendini aynı anda iki erkekle flört ederken buldu. Daha da iyisi, yeni blogunda yaşadıklarını yazmaya başladı –Carrie Bradshaw onun yanında resmen halt etmişti!
Ancak okuyucularla romantik ikilemlerini paylaşırken atıp tutmak işin kolay tarafıydı! Sıkıysa çöz bakalım gerçekten erkekleri Angelacım! Kahramanımız, Büyük Elma'ya ilk görüşte vuruldu vurulmasına ama New York'u gerçekten evinden daha çok sevecek mi dersiniz?

Summer and the city; carrie günlüklerinin 2. si ilkini cok sevdim,ikincisininde güzel olduguna eminim
Miranda Kerr i,raflarda görünce sasirdim,cok sevdigim ve tatli buldugum manken, kendine deger ver kitabini kendi fotograflariyla süslemis,biraz kisisel gelisim,biraz hayattan ve kadinin kendini önemsemesi üzerine yazilmis hos bir kitap , tavsiye ederim;)

18 Eylül 2011 Pazar

ESRA'S BIRTHDAY GIFT

Yarın canım aplamın doğum günü... Uzun seneler sonra beraber kutluyoruz.Bu güzel gün için en'style şeffaf clutclarından sipariş ettim :) O kadar hızlı elime ulaştı ki telefonda da olsa güzel bir iletişimimiz oldu ... Umarım bir gün yüz yüze de görüşme fırsatımız olur... Sanırım bu çantadan bende istiyorum :) Son kararım ...en'style  duy sesimi :)


10 Eylül 2011 Cumartesi

NEW SANDALS



        Yeni sandaletlerim Çiğdem Hocamın doğum günü hediyesi .... Emin olun ayakta fotoğraftaki halinden daha güzel duruyor...... Ben çok ama çok beğendim bakalım siz beğenecek misiniz ? :)

7 Eylül 2011 Çarşamba

SON KİTAPLAR...



                               Uzun zamandır okumak istediğim kitaplara nihayet kavuştum...
                      Hangisinden başlasam muamması geçtikten sonra her birini zevkle okuyacağım :)
1-Öncelikle belirtmeliyim ki hangi kitaptan başlayacağımı bilemeden tam 3 kitaba birden başladım .
Erkek Dedikodusu : Gayet eğlenceli,bir solukta okuduğum kitaplardan biriydi.Başta nasıl ilerleyeceğini bilemedim ama sonradan meraklandırmaya başladı ve tek gecelik bir kitap oldu benim için aynnı gece bitirdim :) tavsiye ederim ....
2-Bir Gün ü okumaya başladım ama sadece 120 sayfasına tahammül edebildim . Malesef dünyada en çok satan filmi bile yapılmış olan bu kitabı bitiremedim ve çok sıkıldım ..... Ama belki de sonu çok güzeldir ya da ilerde daha heyecanlı bir hal alır onu bilemem ..... Ben  beğenemedim ... Konu parça parça akıcı gelmedi bana ....
3-İskender muhakkak okumalısınız diyorum... Elif Şafak klasiği... Çok fazla tüyo vermek istemiyorum ;)
                             

5 Eylül 2011 Pazartesi

Chanel 529 graphite



Chanel in yeni koleksiyonunda cikan ojelerinin 3.sü de 529 Graphite, isikta cok güzel parliyor, aslinda favorim 525 quartz olsa da bunu da cok begendim,tam sürdügümde cekmeyi unutuyorum,ama swatchlarini ekleyecegim yukardaki resimde sol 2 si quartz, sonra 531 peridot ve bas parmak 525 graphite ,internette cok güzel sürülmüs swatchlarina bakabilirsiniz.

3 Eylül 2011 Cumartesi

BAYRAM ŞEKERLERİM...

Bayramda da alışverişten vazgeçmedim :) uzun zamandır kırmızı çantama uygun bir ayakkabı bakıyordum dolaşırken bunları buldum,severek giyicem...




yüzüğü ve timsah bilekliğimi görünce de dayanamadım aldım !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...