31 Aralık 2011 Cumartesi

Happy New Year...

Yeni  yıldan beklentilerimiz an itibariyle başlamıştır... 2011 in bu son gününde evrene tüm mesajlarımızı gönderiyoruz artık :) Böyle güzel bir ev 2012 de benim olabilir mesela :) sizlerinde arzu ettiğiniz gibi olsun  

İstediğimiz tüm markalar bizim olsun istemediklerimiz yan cebimizde kalabilir :)
Işıl ışıl bir yıl geçirelim...Şansımız hep açık olsun ... Kötü olaylar bizden uzak...

Her şey şeker tadında olmalı... İstediğimiz her şeyi yiyebilmeli ve hiç kilo almamalıyız ki bence bu çok adil olurdu :)

Ne kadar çok hediye alırsak 2012 de o kadar iyidir :) Noel baba duy sesimizi bu geceden sonra doldurmaya başla senin için bıraktığımız kırmızı büyük çoraplarımızı :)


Evet seyahatlerimiz hiç bitmesin nolurrrrrr 2011 yanında sönük kalsın... hadi 2012 hırs yap daha çok yere seyahat ettir bizi :)


Sevdiklerinizle hiç ayrılmadan onlarla hiç üşümeden sımsıcak bir 2012 diliyorum hepimize ..... Sağlıklı Huzurlu Umutlu ve Mutlu nice güzel yıllara :)  Hadi oyalanmayalım şimdi akşam için hazırlıklar başlasın :)

bugün böyle...

23 Aralık 2011 Cuma

Prada





Bugün benim icin oldukca mutlu bir gün.Whislist i min ilk sirasinda yer alan Prada Vitello Daino cantaya kavusmus bulunuyorum.Sevincimi anlatmaya imkan yok tabii ki,cünkü ben en cok canta seviyorum.Umarim herkes yeni yilda istedigi herseye kavusur:)

20 Aralık 2011 Salı

Parfüm update

En Sevdiğim...



                                                      Son zamanlar da en sevdiğim reklam filmi :)

19 Aralık 2011 Pazartesi

My Gifts

Yılbaşı kelimesini o kadar çok seviyorum ki ... İşte kırmızının yeşilin her tonunu içinde barındırıyor...Hele ki o hediye paketleri yok mu beni benden alıyor... Uzun yıllar sonra geçen gün canım arkadaşım Mehlika ile görüştük canım benim eli dolu gelmiş...O kadar sevindim ki ...Kupa delisi biri olarak (geniş bir koleksyona da sahibimdir.)bayıldım kupama ... Ayrıca o mis kokan the body shop klasikleri.... Çok çok teşekkür ederim canım sıcacık sohbetin içinde ... :)

18 Aralık 2011 Pazar

Mango new bag


Mağazalarda dolaşırken mangoda ki indirimi görüpte hiçbir şey almadan çıkılmaz tabi ki .... Benim yolculuklarda ki en büyük yardımcım çapraz çantalar evet sırt çantalarının önemini asla unutmuyorum ama çapraz çantalar da bana o denli yardımcı oluyor.... İşte bu sebeple bu çantayı almış bulunmaktayım... Şimdi elimi kolumu sallaya sallaya gezme vaktidir :)))

17 Aralık 2011 Cumartesi

Kısa kısa ...

- Son zamanlarda izledigim en güzel film di One Day.Hatta ilk kez ,kitabini okuduktan sonra bir filmi begendim.
- Son zamanlarda dinledigim en güzel Cd ,D&R da görüp aldigim 50 Golden Songs, ben en cok Frank Sinatra ve Edith Piaf  dinlerim, bu cd de de beni cezbeden sanirim onlar oldu,kesinlikle tavsiye ederim.


- En cok sevdigim ve bana cocuklugumu hatirlatan dizidir Calikusu, Aydan Sener ve Kenan Kalav in.Müzikleriyle harika,tekrar izliyorum bu ara,umarim diger diziler gibi bununda yeni versiyonunu cekmezler,orjinal haliyle kalir.





-Sadece kisin olan Lush in Snow Fair dusjeli ve ürünlerine bayiliyorum.

-Uzun zamandir istedigim kitap; dünyanin en kapsamli müze kitabi adi altinda, Sanat Atlasi.Dünyanin dört bir yanindaki 30 un üzerindeki müzeden 2500 den fazla resim ve heykeli evimize getiriyor.
ve cokca kitap istiyorum...

16 Aralık 2011 Cuma

Wishlist









Son zamanlarda en cok istediklerim Prada dan iki canta ve herzaman  wishlist imin ilk sirasinda yerini koruyan Cartier Love bracelet.Ilk Prada shopper in koyu kahve rengini ,2. prada saffiano cantaninda siyah rengine bayildim.(ikiside ayni renk olmasin degil mi ama:))Benim olsunlar bu yil:)

Inspiration







14 Aralık 2011 Çarşamba

Casio Retro Watch




0
Uzun zamandır almak istediğim casio saatime kavuştum... O kadar kullanışlı ki hemen hemen tüm kıyafetlerinizle kombinliyebiliyorsunuz. Aslında almadan önce casio mini turkuaz saati istiyordum fakat çok ufak geldi gözüme öncelikle bunu almak istedim ... Onu da istiyorum ama mutlaka :) bakalım siz beğenecek misiniz o kadar çok takıyla birleştirebilirsiniz ki gerisi hayal gücünüze kalmış.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...