25 Ocak 2013 Cuma

swatch valentine's special





Swatch un sevgililer gününe özel cikardigi saat,her yil bana en sevdigimden hediye gelir.Dün yine böyle bir sürprizle karsilastim.Seker pembesi rengi,tatli kutusu ve  kalbiyle tam sevgililer gününe özel,bu sene saate birde vanilya kokusu eklenmis.Saat mis gibi ,buram buram vanilya kokuyor.Sevgililer gününün yaklastigi su günlerde, güzel bir hediye alternatifi olabilir.

20 Ocak 2013 Pazar

Son Kitaplar



Hafta sonu için alternatif kitaplarım.Gelinler ve Nedimeler romantik komedi tadında ben sevdim.Gül Kimanı Oteli pazar günü için harika bir alternatif Debbie nin kaleminden yeniden içinizi ısıtacak :) Kayıp Köpekler ve Yalnız Kalpler ise okunmak için hala beni beklemekte.... Mutlu Pazarlar ....

10 Ocak 2013 Perşembe

Don't Trust the B---- in Apartment 23



Apartment 23 ;henüz bu diziyi izlememisseniz ve eglenceli ,hos bir dizi ariyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim.New York ta iki ev arkadasi kizin ,komik hayati diyeyim.Mutlaka bir göz atin;)

8 Ocak 2013 Salı

6 Ocak 2013 Pazar

My New Moschino Bag



Telefon kılıflarından sonra Moschino daha da ilgimi çekmeye başladı.Şimdi de çantalarından gözümü alamıyorum.Son olarak speedy tarzı ve kullanışlı olacağını düşündüğümden bu güzelliği aldım . Son favorim !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...