21 Mart 2013 Perşembe

PINK XXX











Bahar geldi sonunda ! Yaşasın pembeler, sarılar, yeşiller... 
ceket:zara
çanta:DIY
ayakkabı:converse
saat:D&G
yüzük:Forever New

20 Mart 2013 Çarşamba

oje

 Bu aralar en cok kullandigim 4 'lü.Sanirim kis oldugu icin elim bunlara daha cok gitti.
Bahar gelsede bu sekerleri kullansam:)
 aile fotosu;)

Pastel ya da flormar disinda en begendigim oje markasi P2;



aile fotosu;

NEW IN : Accessories



Baharın gelmesiyle aksesuarlar yeniden ortaya çıkmaya başladı. Kışın puslu havasını yeni aksesuarlarla atmaya başlamalı...Yeni aldığım takılarımı kullanmak için sabırsızlanıyorum ... İyi haftalar :) 

17 Mart 2013 Pazar

my favorite blog *** Bittersweet Colours***







Uzun zamandir bayilarak takip ettigim blog bittersweetcolours.blogspot. Sizde benim gibi birbirinin ayni kombin yapan bloglardan sıkıldıysanız,söyle hem sık hem renkli ,ic acan postlar görmek istiyorsaniz bu blogu size tavsiye ederim.Özellikle renkli clutchlarla postlari ayri bir güzel.Mutlaka bir göz atin derim.
ps:Niyeyse bu kizi  kristen stewart a benzetiyorum.

15 Mart 2013 Cuma

DKNY Spring 2013







En son Teenage lik dönemindeydim sanirim DKNY den alisveris yaptigimda,16-17 gibi.Sonra vedalastik kendisiyle .Ama gectigimiz kis önce saffiano deri bir cantasini aldim, cok cok begenerek kullandim ve cok sevdim.Bu sezon yine saffiano cantalar yapmis dkny hem de rengarenk ,karsi koymak mümkün degil .Simdi kara kara hangi rengini alsam diye düsünüyorum:) Sizde mutlaka bir göz atin;)

13 Mart 2013 Çarşamba

INSTYLE









Instyle dergisinden mart ayı sayfaları .... Bakmaya doyamamakla birlikte paylaşmadan da duramadım... Modası hiç geçmeyen kareli gömlekler, harika şeffaf çantalar ,renkli gözlüklerle ilkbahar kapıda...Alışveriş günleri yeniden başlasın :)

2 Mart 2013 Cumartesi

American Apparel



American Apparel in hem clutch larini hem de ojelerini uzun zamandir begeniyordum.Bugün benim payima bu pembe clutch düstü;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...