3 Nisan 2012 Salı

Son Kitaplar...


Son zamanlarda kitaplığımda muhakkak bulunmasını istediğim 3 kitabı toparlamaya çalışırken ZARAFET(Donald SPOTO) CHANEL Rüya Gibi Bir Hayat (Alfonso SIGNORINI) ve Marilyn Monroe ve Bilinmeyen Hayatı - J. Randy Taraborrelli... İşte an itibariyle harika bir sürprizle Chanel Rüya Gibi Bir Hayat'a sahip oldum :) Geriye tek bir kitap kalıyor... Bu güzel hediye için İsot'a teşekkürler :) 
Erdal Demirkıran'ın kitabına gelecek olursak onu da dün aldım ve yarısına geldim bile. Eğer Erdal Demirkıran'ı daha önce okuduysanız yine ondan beklenecek bir kitap şaşırmaya devam ... Ki ben çok keyif alırım onu okumaktan hatta bizzat dinlemekten ... Umarım sizinde okuduğunuz harika kitaplarınız vardır :) Keyifli geceler .... 

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Chanel´in hayat hikayesi cok ilginc gercekten, erkekleri nasil kullanmis o zamanin sartlarinda ayakta durup, basarili olabilmek icin, cok ilginc gercekten : )

Venüsün Dünyası dedi ki...

Merak ettim bende okucam,kitap okumayı sevmen güzel bendensin tatlım :)

http://amareteipsum.blogspot.com/

Blogger Bolat dedi ki...

Erdal Demirkıran ile tanışma fırsatım olmuştu Cem yılmaz kadar komiktir ayrıca:))

begum begum huuu dedi ki...

Chaneli dsaha okuyamadım ama zarafetle marlyni okudum pek güzellerdi hele zarafet :) Erdal demirkıranı bu kadar tavsiye ettiysen hemen edineyim:)


begumyagci.blogspot.com

BÜTÜ dedi ki...

viva : en kısa zamanda okumalıyım o zaman :)
Venüsün Dünyası : kitap okumaktan daha güzel ne olabilir ki :)
Bolat . kesinlikle katılıyorum :)
begum begum huuu : merakla okumayı bekliyorum :))) bu arada Erdal Demirkıran'ın bu kitabını diğerlerine göre çok güzel bulmadım o yüzden okumadığın başka kitabı varsa onları daha çok tavsiye ederim tatlım :)

Unknown dedi ki...

bende merak ediyordum erdal demirkıran ın kitabını verdiğiniz bilgi için saolun :))

özge dedi ki...

chanel'in hayat hikayesini izlemiştim,çok etkilenmiştim eminim kitabı dahada güzeldir..

Kitap Eylemi dedi ki...

benim de merak etiğim kitaplar ama ...offf :))bir türlü okunacak kitaplar listem azalmıyor hep artıyor şikayetçi miyim hayır, şikeytsiz miyim ona da hayır:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...