20 Şubat 2011 Pazar

Dolce & Gabbana Cep Telefonu









Uzun zamandir teknolojide modayi takip eder oldu.Artik moda ve teknoloji ic ice diyebiliriz.Arka arkaya cikan designer telefonlardan en cok begendiklerimden biride Dolce&Gabbana.Digerleri Prada ve Emporio Armani.Bu diger ikisini baska bir postta tanitacagim.D&G telefonu gecen yil satin almistim,tam biz bayanlar icin düsünülmüs.
Ilk kullandigim araliklarda herkes ayna ya da makyaj kutusu sanirdi.Pembe ,parlak renkte,
telefonun icinde tek bir tusla ayna olma özelligi var.Ses ve görüntüsü cok kaliteli.kulakligi ve diger aparatlari cok sIk pembe keseler icindeydi.Ayrica telefonun icine d&g defilesinin videosu ve fotograflari yüklenmis.Telefonunuzu acarken ,kaparken bunlari kullanabilirsiniz.Degisiklik arayanlara ,farkli telefon kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
Tanitim yazisi:
Dolce&Gabbana tasarımlı yeni Sony-Ericsson cep telefonu son derece özel bir ürün kutusu ve aksesuarlar eşliğinde geliyor. Telefonun ürün kutusunda bulunan üç farklı ipeksi gül rengi kılıf telefonun korunmasında, şarj cihazını taşımada ve hatta mücevherleri taşımada kullanılabiliyor. Sınırlı sayıda üretilen Sony-Ericsson cep telefonu ayrıca altın süslü özel Dolce & Gabbana kulaklık setine de sahip. Sony-Ericsson'un Dolce & Gabbana imzası taşıyan Jalou kapaklı cep telefonu iç ve dış yapısındaki şıklığı ile dikkat çekiyor. Dolce & Gabbana imzası yeni cep telefonu mücevheri andıran son derece şık çizgileri ile sadece 73mm uzunluğunda.

6 yorum:

IvırZıvır Kraliçesi dedi ki...

Tatlımm çok güzelmiş güle güle kullann.. Rengi özellikle çok şiriiiiiiin! Ama ben malesef blackberry den kopamıyorumm :( Dedigin gibi değişiklik arayanlar için çok iyi

selin dedi ki...

Telefonun çok güzel.Daha önce görmemiştim hiç,bloğunda gördüğümden beri internette ona bakıyorum.Bende almak istiyorum,tek kelimeyle harika birşey.

selin dedi ki...

Sormayı unuttum,fiyatını ve nerden aldığını yazar mısın?Bir de Prada ve Emporio Armani' den bahsetmişsin.Prada'yı biliyorumda(internetten)Armani'nin iki resmini gördüm yabancı bir sitede.Sendeki hangisi?D&G mi daha iyi yoksa Armani'mi?Başka değişik pek herkeste görmediğimiz telefonun var mı önerebileceğin?
Biraz uzun oldu ,ama cevaplarsan sevinirim.

BÜTÜ dedi ki...

ivir zivir kralicesi;tesekkür ederim canim.
selin; ben bu telefonu 2009 Aralik ayinda yurtdisindan 500 euroya almistim.Türkiye de nerde satilir,kacadir hic bilmiyorum.armani söyle iki tane var,bir tanesi giorgio armani,benimki emporio armani,benimkinin 3 renk ISIGI var,yaninda emp. armani yazisi telefon caldiginda yanip sönüyor,resimlerini koyarim.d&g mi emp. armani mi diye sorarsan yine sen bilirsin derim,cünkü ikiside ayri güzel karar sana kalmis.prada telefonumu 2007 yilinda almistim ama herzaman kullanilabilecek bir telefon,dizayni gercekten güzel.bunun disinda herkeste olmayan demissin,belki olanda vardir,ama farkli olarak tweety li dokunmatik yine ISIKLI bir cep telefonum daha var onuda yurt disindan almistim,onuda koyarim bir ara bloga.umarim yardimci olmusumdur.

MODA GEZGİNİ dedi ki...

canım benim bloguna geldim..Bütünün dünyası başlığınla ışıl ışıl' sın.blogunu çok beğendim.paylaşımın için çok teşekkür.telefonuna bayıldım:)sewgiler

BÜTÜ dedi ki...

cok tesekkür ederim Moda Gezegeni.Begenmene cok sevindim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...