25 Şubat 2011 Cuma

Lancome 321 ve Dior 686 Lip gloss





Mac Dazzleglas 'tan sonra begendigim diger lipgloslardan ikisi Lancome 321 ve Dior 686.Renkleri neredeyse birbirinin ayni,Lancome 'un bu rengi yıllardır var.Dior ise bu rengi gecen yıl bahar koleksiyonunda cıkardı.Farki Dior daha simli ve parlak,ayrica daha az yapıskan ve dikkat cekici.Dior bu rengi cikarasiya kadar Lancome kullanırdım,simdi ise Dior 686 elimin altinda sürekli olan bittikce yenisi alacagim en sevdigim Lip glossum oldu.

4 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

resimde birebir benziyor şekerim çok şaşırdım walla... :) bikaç yıldır Mac'in bi rujunu arıyorum koleksıyona ait!!Kafayı yicem alamazsam :) Acaba başka markada bulabılırmıyım dıye düşünüyorum şimdi :) Yurt dışı sitelerinde var kredi kartım yok alamıyorum bu yüzden ortak bulup alıcam bi şekilde o ruju taktım kafaya :D :D neyse güzel günlerde kullan hayatım...sevgiler..çok öpüyorum...

selin dedi ki...

Benim favori rengimdir lipglossta bu renk,biraz pembe ve sim.Yılardır kullanırım Lancome 321 i.Ama Dioru farketmemiştim.Onuda deneyeceğim.Günlük kullandığın lipgloss ve rujlarını koyacaktın?Birde telefonları unutma:) Merakla bekliyorum.

BÜTÜ dedi ki...

MYPriNceSs;gercekten birseyi cok isteyip alamadiginda kafaya takmamak mümkün degil,umarim kavusursun rujuna.Hangi renk merak ettim?

selin;gündelikleri yayinladim,detaylara zamanim yetmedi.Telefonlarida koyacagim ,unutmadim aklimda.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

maıl atıyorum tatlım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...