21 Şubat 2011 Pazartesi

L'occitane Shea El Kremi ve EOS Lip Balm






Bu kışın iki kurtarıcısından biri, l'occitane shea el kremi.Simdiye kadar kullandigim en iyi el kremi.Cabuk emiliyor,yapis yapis  hissi vermiyor ve cokta güzel kokuyor.Elleri gercekten pürüzsüz ve yumusacik yapiyor.Iceriginde Shea yagi,bal ve tatli badem özütü,yasemin ve ylang ylang aromasiyla birlesmis.Ben cok memnun kaldim,herkese tavsiye ederim.
Kendi tanitim yazisi:Eller yaşınızı ortaya koyar-ancak kaçınılmaz değil. Shea Yağı Afrikalı kadınlar tarafından geleneksel olarak Dünya'nın en acımasız mor ötesi koşullarına maruz kalan ciltlerini, yatıştırıp pürüzsüzleştirmek için kullanılmaktaydı. Şimdi ise sizin cildinizi rahatlatıp onarmaya yardımcı olabilir. Bu ipeksi kremi, kuruluğa karşı, cildi yeniden dokulandırmak ve dolaşımı onarmak amacıyla ellerinize masajla uygulayın.










 Bu kışın 2. kurtaricisi EOS Lip Balm oldu.Bununla ilgili internette o kadar cok yazilip cizildiki, birde ben yazayim dedim.Gercekten cok cok iyi bir dudak koruyucusu,bütün övgüleri hakediyor.Dudaklari yumusacik yapiyor,kokusu tadi harika,ayni zamanda organik ,ünlülerin bile tercihi olmus bir lip balm.Benim kullandigim resimde gördügünüz summer fruit olani,bunun disinda 3 cesidi daha var.Oldukca kullanisli,cantanizdan ayirmak istemeyeceginiz bir lip balm.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

dudak balmın görüntüsü çok şeker çok sevfim..bende avondan almıştım çikolata kokulu dudak balmı oda harija çikolata kokuyor..

http://sutlugofret.blogspot.com/

pembe fiyonk dedi ki...

el kremini merak ettim,paylaşım için taşekkürler canım:)

BÜTÜ dedi ki...

Siyah süt;cikolataya bayilirim,merak ettim simdi onu,en kisa sürede denemeliyim.
pembe fiyonk;mutlaka dene canim,kokusuda güzel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...