21 Şubat 2012 Salı

Sorular,sorular,sorular...

Email adresim sizden gelen sorularla doldu.
Öncelikle o kadar cok kisisel soru var ki, ve ardi arkasi kesilmiyor,genel olarak cevap vermek istedim.

-formspring acmami istemissiniz: Zaten emaille kisisel olmayan istediginiz soruyu sorabilirsiniz,elimden geldigince cevaplamaya ve yardimci olmaya calisiyorum.
 -Sadece moda bloglarini degil,yemek,dekorasyon ve fotograf bloglarinida severek takip ediyorum.
-Cekilislere neden katilmadigim sorulari:Sürekli Türkiye de olmadigim icin .
-Neden daha fazla outfit postu yok:
Ben fazla outfit postu yapamiyorum,daha önce belirttigim gibi yüksek lisans yapiyorum ve üniversiteye gittigim icin, ayrica vaktimin bir cogu havaalani ve  yollarda gectigi icin,herkes gibi giyiniyorum ve rahat edebilecegim kiyafetleri tercih ediyorum(Benim fotograflarimda gördügünüz gibi)Isin kolayina kaciyorum ve aldiklarimi fotografliyorum.Outfit postu yapanlari zevkle takip ediyorum
-Disarda beni görüp yanima gelmeye cekinip mail yazana ;son derece sicakkanli ve konuskanim tahmin bile edemezsin
-Olumsuz yorum ile ilgili sorular ki, sanirim kendileri yaziyorlar ve cevap alamadiklari icin merak edip bi de soruyorlar;
-Bir kesim var ki benim alisveris yapmam onlara epeyce dert olmus,onlarin yorum ya da maillerini okudugumda onlara cevabim:Sakin ol  şampiyon,senin parani yemiyorum rahat ol! oluyor.

-Kiyafet postu yapmadigim icin öyle olumsuz yorum gelmiyor,sayet gelse bile cevabim:Yurdumun kizlari sokaklarda Oscar de la Renta ile geziyorda benim mi haberim yok olurdu.Birakin herkes  istedigini giysin hosuna gitmezse bakmazsin olur biter.

- Kisisel sorular;
-Parasal bir sürü soru,
-Hayatimla ilgili daha fazla detay ve resim isteyenlere,

-Haftasonlari ve genelde nerelerde takildigimi soranlara;
-Sevgilim var mi ya da evlimiyim sorulari,
-Neden gezdigim ülkelerle ilgili daha cok fotograf koymadigim,

bu böyle uzayip gidiyor ,
Kendimle ilgili kisisel ya da özel hicbir soruya cevap vermiyorum sizde lütfen sormayin artik.Zaten paylasmak istedigimi yaziyorum.
Bu blog disinda son derece keyifli bir hayatim var , yazar ya da daha fazla resim koyarsam nazar degecegini düsünüyorum.Bu da benim tercihim.
Bu blogta bol resim az yazi var,edebi hicbirsey yok,fazla anlam yüklemeye gerek olmadigini  simdiden belirtirim.

28 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

hala anlamıyorum insanlar neden özel hayata girmeden bir başkasını takip edemez.illa ki didiklenmeli! özel hayat olmadan bu blogları yarım gibi görüyorlar.
zaten şu para mevzusunu anlamadım gitti.
baba verir parayı; baba parası yer olur adı.hayır bu baba kime çalışıyore o zaman?

Koca parası derler..adam kime yedirsin?

olmadı çalışır kazanır harcarsın.buna bile kulp takarlar.

en iyisi mi boşver sen onları ben seni severek takip ediyorum canım.
hatta görümcemde blogları takip eder.blogunu görünce,çizgini, duruşunu, sırf hava atmak amaçlı post yapmayan birkaç bloggerdan biri olduğunla ilgili sohbet ettik :)
kulakların çınladı mı:) öpüyorum canım

BÜTÜ dedi ki...

pembe fiyonk;canim güzel yorumun icin cok tesekkür ederim sana.Görümcene sevgilerimi ilet.Ikinizi de cok öpüyorum tatlim:)

Unknown dedi ki...

Belli bir sınır çizmenin iyi bir cevap olduğunu düşünüyorum sana hak veriyorum aksi halde elini veren kolunu kaptırıyor :) Ne giydiğimi yazan konular hazırlamaya başlamıştım sonra vazgeçtim çünkü bende senin gibi kendimden bahsetmek çok istemiyorum mutsuz insanlar yüzünden :) Bazı insanlar maddi güce geliyor bazıları ise geldiği halde yerden yere vuruyor :)) Hee birde türk dil kurumu yollamış gibi ortada dolananlar var. O insanlar mutsuzluklarını buraya yansıtıyor sanırım sorun burada. Kişisel hobi amaçlı, yaptığımız belki bir iki bir şeyler paylaşabilceğimizi düşündüğümüz, öğrenebileceğimiz ve yeni arkadaşlıkla kurabileceğimiz bir ortamdayız. Kusur arayıp eleştirmekten çok biraz takdir etmeyi öğrenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Gelen maillere göre sinirlenmekte çok haklısın. Bende seni severek takip ediyorum. Sıcak biri olduğunu seçimlerinden yazışından zaten belli oluyor. Seçimlerinden derken cicili bicili olanlardan ve oyun düşkünlüğü hihuhu :)) Ahh bu dertler hiç bitmez :) O yüzden bunları takmamalısın cnm sen bildiğin yoldan devam et ;)

Hayat kitabım :) dedi ki...

Boşver tatlım,sorun etme bunları ben postlarını zevkle okuyup,blogunu keyifle takip ediyorum ve seni seviyorum öptüm tatlım :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

cnm cok guzel acıklamıssın olayı, kimse senin paranı yemiyor cok yerinde olmus:))

Ece.. dedi ki...

Kesinlikle kaliteli bir blog yapmacıklıktan uzak bana samimi geliyorsunuz zevkle okuyorum.. kim ne derse desinn:))

Selfet dedi ki...

Aslında en güzel cevabı, "Sakin ol şampiyon,senin parani yemiyorum rahat ol! oluyor." diyerek vermişsin. İnsanlar senin paylaşmak istediklerinin blogta yazdıklarınla yeterli olduklarını anlamıyorlar ve daha fazlasını öğrenince kendilerini daha iyi hissedeceklerini düşünerek seni rahatsız ediyorlar. Böyle insanların okuyucu olarak bulunmaları bile insanı rahatsız ediyor. Sen yine bildiğin gibi yap ve hayatının her detayını buraya koyma çünkü bu gözle bakanın nazarı fazlasıyla değer.

Herşey senin için daha güzel olsun,İstanbuldan sonsuz sevgiler :)

dilanovic dedi ki...

Beğenerek takip ediyorum ama bu son post kaba tabiriyle biraz gelirsen ekime gelmezsen ..... kadar tadında olmuş. ÖZel hayata saygı diyerek duruşları bozmayalım ok ama mutevazı ve alçakgönüllü olmaktanda kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Canım benimmm yaaa..
En güzel cevabı vermişsin Sakin olsun o şampiyonlar :))

Biz seni seviyoruz, bukadarını paylaşmak senin kişisel tercihin ve buna saygı duyulmak zorunda..
Bırak kim ne derse desin, sen bak keyfine.. Öpüyorum çok :*

Archferda dedi ki...

güzel cevap vermıssın cnm takma kafana hıc bırseyı:)

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ne gelirse meraktan gelir. Ama bu bizim genlerimize işlenmiş bir özellik bence. Türk insanı (kadın erkek farketmez) meraklıdır.Komşunun duvarını bardak dibiyle dinler, apartaman geleni kapı deliğinden gözler, kimin kaç para maaş aldığını öğrenmezse çatlar..Sen bilmelerini istediğin kadarını verirsin ama bazıları hep daha fazlasını talep eder. Benim bu konuda sınırlarım daha geniştir mesela ama eşim çok kızar. O da senin gibi "nazarı var gözü var mahremiyetimiz var paylaşma" der. Burda önemli olan senin kendini ne kadar rahat hissettiğin. Kasma.

Adsız dedi ki...

bütücüm konuyla alakasız ama saçların hep düz olmalı, cok daha güzel olmussun böle bence :)

esas konuya değinmiorum bile, cidden insanların işi gücü yok die düşünüorum bazen :) ne geliosa hasetlikten gelio başımıza :)

melis..

fashiONözge dedi ki...

hahaaa ne güzel de açıklamış canım benim yaaa :))amaan boşver be güzellik,gereğinden fazla meraklılar,çekemeyenler her zaman olacak,sen hiiçç takılma,böyle harikasıınn :)

suna parfümeri dedi ki...

kadın millletinin tipik özelliğidir kıskançlık...iyi,güzel ve başarılı olanı taktir etmek yerine yerden yere vurmak adettendir.bence kafana takmamalısın böyle insalar yerde var sanki moral bozmak için yaratılmışlar.
daha geçen gün bende böyle bir olaya şahit oldum;bulunduğum dershanedeki sınıfımda çok güzel giyinen bakımlı bir arkaşımız var ,bu durum bir başka arkdaşın zoruna gitmiş olmalıki dedikodusunu yaptı ve dedi ki''aaa deli mi bu her seferinde başka bir kıyafet giyiyor,bir giydiğini bir daha giymiyor yazık kocasına parasını giyip bitiyor...''dedi.
bu yüzden yazılanları hiç ciddiye alma canım unutma yersiz kıskançlık gizli hayranlıktır ;)

Moda Sihiri dedi ki...

Etrafta o kadar kıskanç ve lüzumsuz insan var ki Butucum. Yazın onlara gercekten çok güzel bir cevap olmuş. Blogunu, aldıklarını, alacaklarını zevkle takip ediyorum. Fikir ediniyorum. Çok öptüm


http://modasihiri.blogspot.com/

duygutufekci dedi ki...

su ınsanların kendısınden baska herkesı yerme huyu benı delırtıyor ama sanırım bu bıze ozel bu durum. Bu kadar ozel hayat delısı nıye olduk anlamıyorum, cevabın super tabıı bunu karsındakının sana soyletmesı ayrı bır nokta.ister anne parası, ister koca parası, ister baba parası harcasın millete ne yahuu, ama unutmamamak gerekir ki kedi uzanamadığı ciğere mırnav dermşiş şekerim. Boşver gitsin,
sevgiler

ibegum. dedi ki...

Ben sendeki alışveriş sevgisini anlıyorum,ama böyle sade postlarla,seviyeli üslubunla aldıklarını tanıtmanı da seviyorum. sonuçta bunlar göz okşayan,insanı keyiflendiren şeyler ve seni okuyunca mutlu olan insanlar bunları seviyor.Kimseye kulak asma yani:) herkes kendi hayatını yaşıyor:)

http://thebeehivee.blogspot.com
http://thebeehivee.tumblr.com
http://twitter.com/ibegum

rebeltakipte dedi ki...

epey canını sıkmışlar anlaşılan,bu post üzerine belki artık sorgulamayı bırakırlar

BÜTÜ dedi ki...

Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum güzel yorumlariniz icin:)

Seyyah dedi ki...

"Sakin ol, sampiyon!" bu repligini caliyorum senden, cok hosuma gitti, canim. Densizlere cevabin, kendine yakisir olmus. Bu dünyada istisnasiz herkesin bir zaafi var, kimsenin kimseye laf atmaya hakki sirf bu yüzden bile olmamali. ( hukukcu damarim hemen depresiyor buarada:-) ) Bu hakikati hazmedebilicek olgunluga insan ancak, kinadigi durumlar teker teker basina geldigi zaman, erisiyor. Onun icin " sakin ol, sampiyon!" cümleni hayatimdaki egitici replikler arasina aliyor ve seni vakarli sükunetin prensesi ilan ediyorum. :-)

BÜTÜ dedi ki...

seyyah tesekkürler cok tatlisin:)

Adsız dedi ki...

daha fazla okudugun kitapların postunu yapar mısın? :))

Adsız dedi ki...

bir insanın başına ne gelirse meraktan gelmiyor mu ? anlamıyorum insanları ne ilgidir bu özel hayata :/ takma canım olması gereken çerçevede bir blogun var ki çok güzel .. kısa ve öz amacına uygun her şey :)

öperim :*

PrettyWeird dedi ki...

Aman boşver cnm hiç takma bile :) Senin hayatın değil mi istediğin gibi yaşarsın, millet karışabilme yetkisini nerden buluyor kendinde anlamıyorum. Neyse sakinim :D

melosh dedi ki...

bütücüüm benim ilkokul arkadaşım ve meslektaşım olur:) sıkmayın arkadaşımın canını uleeeyyynnn,gayet şık bi insan kendisi outfit postuna falan fazla gerek yok kanımca:) ps:evet çok sıcakkanlıdır:) muckluyorum:)

BÜTÜ dedi ki...

adsız : tabi ki elimde iki yeni kitap var hemen onları hazırlamalıyım :)

BÜTÜ dedi ki...

STAY ON THE FASHION : canımsın çok teşekkür ederim tatlım :)
PrettyWeird : çok çok teşekkür ederim :)

BÜTÜ dedi ki...

melosh : seni yirim ama ben !!! nasıl tatlısın sen öyle :)
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)
ps: ayrıca buradan da tekrar ediyorum cup cake küpelerin ellerimde mahsur kaldılar tarafından kurtarılmayı bekliyorlar haberin olsun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...